Harta site-ului
Ajutor
Conducerea raionului și-a început activitatea săptămânală cu o vizită de lucru în s. Marcăuți
Conducerea raionului și-a început activitatea săptămânală cu o vizită de lucru în s. Marcăuți

Astăzi, 26 februarie 2024, conducerea raionului Dubăsari și-a început activitatea cu o vizită de lucru în s. Marcăuți. La întrunirea, organizată în incinta primăriei, președintele raionului Dubăsari dl Sergiu GRIGORIEV, a făcut apel către primarul de Marcăuți dl Alexei LEAHU șefii instituțiilor publice dislocate pe teritoriul localității, agenți economici, de a conlucra și promova un dialog deschis și transparent pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă întru prestarea serviciilor de calitate localnicilor și buna guvernare a raionului Dubăsari.
În cadrul discuțiilor au fost abordate mai multe întrebări strategice și prioritare atât pentru administrația publică locală de nivelul II cât și apl de nivelul I.
De comun cu vicepreședintele raionului dl Gurii ISAC, responsabil de domeniul social și dna Eudochia NICOLAEV, șef Secție contrucții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului au vizitat instituțiile sociale precum grădinița de copii, casa de cultură, oficiul medicilor de familie și zone turistice cu un intinerar și aspect deosebit, fiind amenajate pe cele mai fabuloasee zone ale Marcăuțului.
Asemenea vizite vor fi organizate în toate primăriile raionului Dubăsari, pentru a promova și menține relații consolidate cu autoritățile administrației publice locale de nivelul întâi și societatea civilă,  întrucât de aceste dialoguri și conlucrări depinde bunăstarea oamenilor din localități.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
820306835770
2024-02-28 13:49:39
505627529174
2024-02-29 02:22:14
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Conducerea raionului și-a început activitatea săptămânală cu o vizită de lucru în s. Marcăuți - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta